Nieuwe streamserver en verbeterde kwaliteit van geluid…

Uit onderzoek bij verschillende streamproviders zijn we van ClosFM van mening dat de streamserver die we nu gebruiken niet alle mogelijkheid biedt die we graag als station willen en aanbieden aan de luisteraars. We zijn blij dat de nieuwe streamserver actief is en online, onze webmaster heeft ondertussen de webpagina’s aan gepast en de nieuwe luisterlinks op de site geplaats. Alle streams lopen nu op 320 KBPS en dat geeft een betere geluids kwaliteit.

Elke week of elke maand een promotie single van een artiest…

Elk radio station heeft een zogenaamde Artiest van de Week of van de Maand. ClosFM heeft deze ook online staan. Op een aparte pagina kan je alle infomatie hier over lezen en ook een video bekijken in een apart scherm.

Chatroom ClosFM…

Omdat het nog niet duidelijk is of we wel of niet een chatroom gaan gebruiken , is deze optie nog niet op de website geplaatst. Zodra we weten welke mogelijkheden er zijn om deze wel te gaan gebruiken laten we dat natuurlijk weten op de website…

Nieuwe verzoekserver en vernieuwde nonstop server…

Bij een nieuwe website hoort ook een nieuwe verzoekserver en een vernieuwde nonstop server. Voor de verzoekserver verandert er eigenlijk niet veel bijzonders , echter je kan dan ook zien op de website welke dj op dat moment live draait. Voor de nonstop muziek hebben we ook een andere server genomen, deze zit al eigenlijk in de nieuwe stream provider, maar dan hoeven de dj’s niet meer hun eigen computers 24/7 aan te laten staan. De automatische dj draait dan de muziek vanzelf wel zodat altijd wel muziek heb. Tevens hebben voor de autodj nog een leuk pagina gemaakt.

DE MUZIEKZENDER MET

JOUW SMAAK

ALLEEN MAAR DE HITS DIE JE NERGENS ANDERS HOORT…
Klik op de muziek players van je keuze

© copyrights ClosFM 2023 , alle rechten voorbehouden aan de eigenaars ©

Het laatste nieuws van ClosFM

00:00:00