© COPYRIGHTS CLOSFM 2023 , ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN AAN DE EIGENAARS ©

Welkom in onze chatroom. Algemene informatie..

Onze chatroom is op gezet met de bedoeling om interactief met de luisteraar en andere chatters te zijn. Daarbij is het de bedoeling dat men zich ook aan de algemene regels in de chatroom houdt. Wanneer men zich niet aan de regels houdt, kunnen de beheerders acties ondernemen, dus het is vooral gezelligheid onder elkaar.

Regels Chatroom ClosFM…

1 : Geen discriminatie van andere chatters en dj’s/beheerders 2 : Geen exuele uitspattingen in welke vorm dan ook (hier volgt direct een ban in de chatroom en blijft voor 24 uur staan) 3 : Het gebruik van een webcam in chatroom is toegestaan, maar men moet zich wel fatsoenlijk in beeld laten zien, dus geen naaktbeelden of ander aanstotend beeld. 4 : Men is zelf verantwoordelijk voor fatsoenlijk taal gebruik en de voertaal in chatroom is Nederlands. 5 : De beheerders en Operators zijn gemachtigd tot het nemen van acties in de chatroom om de rust en gezelligheid te bewaren, hier over is geen discussie mogelijk.

Admins & Operators

Onze chatroom heeft een aantal Admins & Operators, deze hebben als functie om de chatroom te beheren volgens onze regels…

Admins & Ops zijn :

ClosFM (beheerder/eigenaar) DJ-Martin (beheerder/eigenaar) DJ-Cor (beheerder/eigenaar)

Dj’s in de chat :

Alle dj’s die bij ons team zitten kan je herkennen aan een bolletje met een groene kleur

Botjes en services :

MrChat is de chatbot van de chatroom, deze heeft diverse functies en heeft ook nog leuke dingetjes… Chanserv is een botje voor algemene zaken. Heeft geen speciale functies,enkel voor de beheerders.

DE MUZIEKZENDER MET

JOUW SMAAK

ALLEEN MAAR DE HITS DIE JE NERGENS ANDERS HOORT…
00:00:00